danskFlag   engelskFlag 

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Billeder fra Center Amager

 fest collage

Der blev holdt sommerfest i Kompasset med blues, grillpølser og trylleri 

   
Muffe, som vi havde lånt på menneske-            biblioteket, holdt oplæg om fordomme.
Muffe er piercer og ekstrem kropsudsmykker.

Muffe 22

   
 Streetfishing collage Streetfishing i Kastrup havn med Øens Frie Fiskeforening!
   

Foreningen Madskolen Jorden Rundt serverede julemad fra de varme lande. Mums!

madskolen
   
Øresund collage Fisketur på Øresund med kutteren M/S Skipper. Solskin, bidelystne fisk og godt humør!

 

Fredag den 17. november 2017 afholdt vi vælgermøde i Kompasset på Center Amager. Vi havde inviteret Sisse Marie Welling fra SF, Charlotte Libach fra Det Konservative Folkeparti og Jacob Gorm fra Alternativet. Der var rigtig stor spørgelyst fra beboerne på bostedet, hvor temaet i høj grad var forhold i psykiatrien. Der var en fantastisk god dialog mellem "salen" og plenum, og såvel beboerne, som de tre kandidater på valg til borgerrepræsentationen havde stort udbytte af vælgermødet i Kompasset. En stor succes.      Valgmøde Collage
   
New Phototastic Collage

Torsdag den 1. februar 2018 var der stor fest i Kompasset på Center Amager. 

Vi indledte aftenen med en klassisk pakkeleg, hvor beboerne havde mulighed for at vinde forskellige små præmier – lidt til boligen/lidt til ganen.

Herefter sang Tunekoret foråret ind med sange fra det lettere repertoire fra henholdsvis den gamle og nyere danske sangskat.

Under middagen som bestod af andebryst med en Andalusisk gedeostsalat med appelsin, dadler m.m. underholdt Jørgen Knudsens Jazztrio med udsøgte Django Reinhardt inspirerede improvisationer. 

En fantastik hyggelig aften for alle såvel beboere, frivillige og medarbejdere.

 

Midt i marts måned var vi på besøg på Brøndby Stadion. Det var til kampen mod Hobro. Brøndby vandt kampen uden de store problemer, og bortset fra at det var umanérligt koldt, var det en rigtig hyggelig udflugt. 

IMG 1361 

 

 Oplæg Jens Als Andersen fra Eventyrernes Klub var torsdag den 19.april på besøg i Kompasset. Jens er en rigtig god eksponent for, at selv om man på forskellig måde er udfordret, kan man godt ha' et spændende og indholdsrigt liv. Jens brækkede som 15 årig ryggen og har siden siddet i kørestol, men er på trods af sit handicap fortsat aktiv sejlsportsmand. Han har bl.a. som skipper sejlet jorden rundt i sejlbåden Oceans of Hope med en besætning af mennesker, der lever med Multipel Sclerose. Sådan! 

 

Torsdag den 19. april besøgte vi Arbejder-museet. Arbejdermuseet fortæller som bekendt et spændende kapitel af vores fælles Danmarkshistorie. Historien fortælles i fotos, genstande m.m. og omhandler både arbejdliv, boligforhold og kampen for et bedre liv. Bagefter besøgte vi museets smukke café og drak kaffe og spiste gammeldavs æblekage.  Collage arbejdsmuseet