danskFlag   engelskFlag 

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sundhed og sygdom

I denne kategori finder du tilbud indenfor sundhed og sygdom opdelt alfabetisk. Under hver kategori er der underkategorier, der beskriver tilbuddenes indhold. Kategorien dækker over en stor variation af sygdomme fra allergi og intolerance, diabetes og epilepsi til kræft, muskelsvind og udviklingsforstyrrelser.

Her er tilbud om aflastning og støtte til pårørende, rådgivning, netværk og fællesskaber, forskellige interesseorganisationer, besøgstjenester og sociale aktiviteter

Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade
LMS gennemfører årligt mere end 4.500 rådgivende og støttende samtaler og aktiviteter. LMS uddanner og vejleder desuden fagpersoner, politikere og andre interesserede til at håndtere problematikkerne omkring spiseforstyrrelser og selvskade.
Osteoporoseforeningen
thumb_osteo
Osteoporoseforeningen arbejder for at forebygge brud som følge af knogleskørhed, således at flest mulige bevarer trivsel og førlighed livet igennem.
Foreningen Stofskiftesupport
thumb_Nyheder om stofskiftesygdomme højt og lavt stofskifte
Forening for personer der lider af stofskiftesygdomme. Foreningen formidler informationer om stofskiftesygdomme, såvel som følgesygomme, symptomer, bivirkninger og individuel medicinering og kæmper desuden for større synlighed i sundhedssystemet
Foreningen for Frigørende Åndedræt
Foreningens formål er at fremme undervisningen i Frigørende Åndedræt.
Bedre Psykiatri Amager
thumb_BP-logo_lilla_Amager_330x258
Bedre Psykiatri - Amager arbejder for at støtte og vejlede pårørende til psykisk sårbare. Vi er en lokalafdeling under Bedre Psykiatri på landsplan.
Hjerteforeningen København S lokalforening
thumb_single hjerte
I Hjerteforeningen i København S formidler vi Hjerteforeningens budskaber om forebyggelse og oplyser om hjertesygdom m.v.
BørneBuddies
thumb_0001 (4)
BørneBuddies er et projekt på Professionshøjskolen Metropol, hvor studerende frivilligt hjælper raske børn, der oplever sygdom eller dødsfald i familien.
Sex & Samfund
thumb_Aktiv 3
Sex & Samfund kæmper for alles ret til seksuel sundhed og til at bestemme over egen krop. Alle skal have ret til at være dem de er, og til at elske dem de vil.
Stressforeningen
thumb_stressforeningen-logo
Stressforeningen er en uafhængig, non-profit interesseorganisation, som støtter, rådgiver, formidler viden, danner netværk baseret på hjælp til selvhjælp.
HovedHuset
thumb_hovedhuset-logo
HovedHuset er et specialiseret tilbud til mennesker med følger af en erhvervet hjerneskade.
«StartPrevious12NextEnd»
Powered by SobiPro