danskFlag   engelskFlag 

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ældre

I denne kategori finder du tilbud til ældre som for eksempel motions- og sociale aktiviteter og interesseorganisationer.

Hvis du leder efter besøgstjenester så kig under målgruppen ’Socialt udsatte’. Under målgruppen ’Handicap’ finder du også tilbud om besøgsvenner til ældre. Interkulturelle tilbud til ældre findes under målgruppen ’Flygtninge og indvandrere’.

Senior IT Amager
thumb_screenshot-wwwsenioritamagerolandercc-20190507-14-32-36
Søger du gratis hjælp til din computer, telefon, ipad mv., så er du kommet til det rigtige sted.
Aktivcenter Sløjfen
thumb_Sløjfen
Mødestedet for efterlønnere og pensionister, som kan lide festligt og farverigt samvær. Åbent alle hverdage kl. 9-15 med forskellige aktiviteter som billard, akrylmaling og pilates.
Daghøjskolen på Peder Lykke Centret
thumb_Daghøjskolen Peder Lykke Centret   Daghøjskolen Peder Lykke Centret
Daghøjskolen er for førtids- og folkepensionister samt efterlønsmodtagere fortrinsvis med bopæl i Københavns Kommune. Der tilbydes en række forskellige aktiviteter lige fra daglig morgensang til motionstilbud og kulturelle aktiviteter.
Netværket AmagerSeniorer
thumb_AmagerSeniorer
Netværket AmagerSeniorer har som mål, at flere seniorer får mulighed for en indholdsrig og aktiv hverdag - det giver større livskvalitet og glæde, er sundhedsfremmende og forebygger ensomhed.
Ørestad Plejecenters Venner
Ørestad Plejecenters Venner, også kaldet ØRS Venner, er en forening, der laver månedlige aktiviteter for beboere på Ørestad Plejecenter og deres pårørende.
Ørestad Plejecenter
Ørestad Plejecenter åbner dørene for frivillige, der sammen med beboere, pårørende og medarbejdere vil være med til at give beboerne en aktiv og tryg hverdag. Som frivillig har du gode muligheder for at starte nye aktiviteter eller deltage i aktiviteter, der allerede er i gang.
Hjerteforeningen København S lokalforening
thumb_single hjerte
I Hjerteforeningen i København S formidler vi Hjerteforeningens budskaber om forebyggelse og oplyser om hjertesygdom m.v.
Amager Seniorklub
thumb_logo-amager-seniorklub
Er du til fitnesstræning, linedance, varmtvandsgymnastik, kreative udfordringer, IT eller motion? Eller trækker det mere med en udflugt, en god kop kaffe eller frokost sammen med andre? Måske har du også mod på at træne ude eller indendørs på moderne træningsstationer?
ÆLDRE SAGEN AMAGER2300
thumb_aeldresagen-1200x627
Ældre Sagen arbejder for, at alle voksne – uanset alder – skal have retten til at bestemme over egen tilværelse, have et meningsfuldt liv og mulighed for at deltage aktivt i samfundet.
Hemingway Club Amager
"Hemingway Club Amager" handler om hygge og fællesskab.
Powered by SobiPro