danskFlag   engelskFlag 

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Øvrige

I denne kategori finder du øvrige tilbud, som spænder bredere end de øvrige kategorier og som henvender sig til alle eller flere forskellige slags målgrupper.

Her findes tilbud om folkeoplysning, foreningsstøtte og rådgivning, førstehjælp, hjælp ved mobning, samt jobformidling og socialøkonomiske virksomheder, rådgivning om arbejdsmarkedet, konfliktrådgivning og selvhjælpsgrupper.

Frivilligcenter Amager
thumb_logo_RGBAmager
Frivilligcenter Amager er en paraplyorganisation for foreningsliv og civile projekter. Vi har til formål at støtte og udvikle frivilligheden på Amager gennem konsulentbistand og faglig sparring, kurser, rekruttering af frivillige og udviklingsprojekter.
Solvang Biblioteks Brugerråd
Brugerrådet der er tilknyttet til Solvang Bibliotek.
Sundby Lokalhistoriske Forening
thumb_sulfalogo
Lokalhistorisk forening hvis aktiviteter inkluderer diverse udgivelser om Amagers lokalhistorie samt arkiv med forskelligt historisk materiale.
Museum Amager
thumb_museum amager
Det er Museum Amagers mission: - At være museum for hele øen Amager. - At belyse forandringer, variationer og kontinuitet i menneskets livsvilkår på øen. - At virke for sikring af Amagers kulturarv ved indsamling, registrering, bevaring, forskning og formidling af værdien af øens kultura
Sundbyernes Handelsforening
thumb_amagerbutikkerne
Vi køber varer i hele verden og sælger dem lokalt, alt samlet inden for en lille radius. Vi støtter alle, hver især lokalt, livet i foreninger og interesse organisationer rundt omkring os.
Ørestad Plejecenters Venner
Ørestad Plejecenters Venner, også kaldet ØRS Venner, er en forening, der laver månedlige aktiviteter for beboere på Ørestad Plejecenter og deres pårørende.
Island Brygges Lokalhistoriske Forening
Foreningens formål er at værne om de gamle ting og historiske minder omkring Islands Brygge ved indsamling af fotos, postkort, huslejekontrakter, regninger og ikke mindst billeder fra en svunden tid. Alt der vedrører Islands Brygges historie.
Amager Skakforening
Foreningens formål er at udvikle og fremme kendskabet og interessen for skak.
Amager Rotary Klub
thumb_Amager Rotary Klub   Velkommen til Amager Rotary Klub   Service above self
Amager Rotary Klub er en del af verdens største erhvervsnetværk – Rotary International. Amager Rotary Klub blev stiftet d. 24. november 1939, som den første Rotary klub på Amager. Klubben består af ca. 30 medlemmer, som alle har en relation til Amager. Klubben er én ud af ca. 32.000 klubb
Københavns Fødevarefællesskab Amager
thumb_KBHFF
Foreningens formål er at at give alle adgang til et sæsonbetonet udbud af bæredygtige, friske, sunde og velsmagende fødevarer, der er produceret så lokalt som praktisk muligt, med fokus på højest mulig kvalitet, og derved bidrage til udviklingen af et økologisk bæredygtigt samfund.
«StartPrevious12NextEnd»
Powered by SobiPro