danskFlag   engelskFlag 

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Børnekulturpilot
thumb_logo bkp
Børnekulturpilot er et projekt der skal fremme børne-kulturen på tværs af Urbanplanen og Ørestaden. Projektet henvender sig til børn mellem 10-14 og udanner dem til "børnekulturpiloter".
Solvang Biblioteks Brugerråd
Brugerrådet der er tilknyttet til Solvang Bibliotek.
Liv i Sundby
thumb_livisundby
Forening med det formål at arrangere kulturelle oplevelser for alle aldersgrupper i Sundby.
Aktivcenter Sløjfen
thumb_Sløjfen
Mødestedet for efterlønnere og pensionister, som kan lide festligt og farverigt samvær. Åbent alle hverdage kl. 9-15 med forskellige aktiviteter som billard, akrylmaling og pilates.
Daghøjskolen på Peder Lykke Centret
thumb_Daghøjskolen Peder Lykke Centret   Daghøjskolen Peder Lykke Centret
Daghøjskolen er for førtids- og folkepensionister samt efterlønsmodtagere fortrinsvis med bopæl i Københavns Kommune. Der tilbydes en række forskellige aktiviteter lige fra daglig morgensang til motionstilbud og kulturelle aktiviteter.
Museum Amager
thumb_museum amager
Det er Museum Amagers mission: - At være museum for hele øen Amager. - At belyse forandringer, variationer og kontinuitet i menneskets livsvilkår på øen. - At virke for sikring af Amagers kulturarv ved indsamling, registrering, bevaring, forskning og formidling af værdien af øens kultura
Global Kidz
GLOBAL KIDZ tilbyder undervisning og optræden med verdensdans, afro-hiphop, bollywood, orientalsk dans, dancehall, hiphop, girly hiphop, reggaeton, afrikansk dans og sang, afrocubansk, cubansk salsa, worldpower, dansemotion, zumba for kvinder, rytmik og andre sjove stilarter. Hold for alle aldre..
Sundby Boldklub
thumb_sundby-logo-stort
Sundby Boldklub har til formål at give alle sine medlemmer lejlighed til at dyrke fodbold og fremme interessen for fodbold blandt unge såvel som ældre.
Fritidsguiderne KBH
thumb_Fritdsg logo 681x426
FritidsGuiderne er frivillige, der arbejder for at give udsatte børn et aktivt kultur- og fritidsliv.
Værestedet DRYS IND
thumb_DRYS-IND-LOGO-e1423853228515
Værestedet DRYS IND er et selvejende værested for voksne, ensomme og sårbare mennesker. Vi lægger vægt på, at Værestedet DRYS IND er åbent for enhver, der blot ønsker sig et alkoholfrit miljø uden registrering. Der er ikke tale om et røgfrit miljø – der må ryges; dog under hensyntag
«StartPrevious12NextEnd»
Powered by SobiPro