danskFlag   engelskFlag 

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

 

Børn & Unge

I denne kategori finder du tilbud målrettet børn og unge. Her er både tilbud om rådgivning, væresteder og sorggrupper, samt tilbud om ferier og samvær med voksne. I kategorien findes også tilbud til socialt udsatte og psykisk sårbare børn og unge.

Red Barnet Amager Lokalforening
thumb_525683-red-barnet
Vi gør børns drømme til virkelighed! Red Barnet Amager lokalforening er involveret i en bred vifte af aktiviteter indenfor fundraising, fortalervirksomhed, samarbejde med erhverv og lokalt foreningsliv.
Fritidsguiderne KBH
thumb_Fritdsg logo 681x426
FritidsGuiderne er frivillige, der arbejder for at give udsatte børn et aktivt kultur- og fritidsliv.
Lektiehjælp på biblioteket i Solvang Centret
Lektiecafeen er for elever i folkeskolen, gymnasiet og ungdomsuddannelser. Bare mød op! Det er gratis. Torsdag 15.00-18.00 (for alle uanset alder). Torsdag kl. 16-18 desuden IT-hjælp.
Lektiehjælpen i Gyldenrisparken
thumb_dansk_flygtningehjlp_-_visuel_identitet
Lektiehjælpen i Gyldenrisparken er en frivilliggruppe under Dansk Flygtningehjælp. De frivillige lektiehjælpere støtter børnene med lektier og med at blive glade for at gå i skole.
Lektiehjælpen på Sundby Bibliotek
thumb_dansk_flygtningehjlp_-_visuel_identitet
Lektiehjælpen på Amagerbro er en frivilliggruppe under Dansk Flygtningehjælp. Vi giver lektiehjælp til unge på ungdomsuddannelser (gymnasie/handelsskoler/HTX m.v.) og til elever i folkeskolen.
Børnekulturpilot
thumb_logo bkp
Børnekulturpilot er et projekt der skal fremme børne-kulturen på tværs af Urbanplanen og Ørestaden. Projektet henvender sig til børn mellem 10-14 og udanner dem til "børnekulturpiloter".
Global Kidz
GLOBAL KIDZ tilbyder undervisning og optræden med verdensdans, afro-hiphop, bollywood, orientalsk dans, dancehall, hiphop, girly hiphop, reggaeton, afrikansk dans og sang, afrocubansk, cubansk salsa, worldpower, dansemotion, zumba for kvinder, rytmik og andre sjove stilarter. Hold for alle aldre..
Sundby Boldklub
thumb_sundby-logo-stort
Sundby Boldklub har til formål at give alle sine medlemmer lejlighed til at dyrke fodbold og fremme interessen for fodbold blandt unge såvel som ældre.
Morning Tears Denmark
thumb_morning t
Morning Tears er en international børnevelgørenhedsorganisation, der arbejder med børn af fængslede eller henrettede. Morning Tears Denmark vil være den førende velgørenhedsorganisation i Danmark, der hjælper udsatte børn hvis forældre er fængslede.
Red Barnet Ungdom Amager
thumb_logo RBU amager
Red Barnet Ungdom Amager har omkring 75 aktive frivillige, der på nuværende tidspunkt hjælper til på lektiecaféer og på projektet Eventyrlig Søndag. Lokalforeningen har ofte sociale arrangementer, faglige oplæg og infomøder med og for de frivillige. RBU Amager arbejder også for at gøre k
«StartPrevious12NextEnd»
Powered by SobiPro