danskFlag   engelskFlag 

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Familie & forældre

I denne kategori finder du tilbud til familier og forældre. Her kan du finde tilbud om rådgivning og støtte, samt tilbud om sorggrupper og sociale aktiviteter for hele familien.

Mødrehjælpen Amager
thumb_Logo mødrehjælpen
Mødrehjælpens lokalforening Amager er en frivilligt drevet forening med ca. 50 frivillige.
Red Barnet Amager Lokalforening
thumb_525683-red-barnet
Vi gør børns drømme til virkelighed! Red Barnet Amager lokalforening er involveret i en bred vifte af aktiviteter indenfor fundraising, fortalervirksomhed, samarbejde med erhverv og lokalt foreningsliv. Amager lokalforening planlægger og afholder også sociale aktiviteter i arbejdet for b
Familieklubben Freja
thumb_familieklub_logo
En klub hvor familier med alkoholrelaterede problemer arbejder sammen om at ændre livsstil henimod en livsstil med mindre alkohol.
Familierådgivningen Amager
thumb_Amager familieråd
Familierådgivningen Amager Vi kan hjælpe dig - eller finde nogen, der kan. Vi har fokus på rådgivning til forældre og børn fra 0-12 år. Vi har et bredt samarbejde med psykologer, familiekonsulenter, socialrådgivere, sundhedsplejersker, frivillige foreninger og mange andre. Så hvis vi ik
Fædregruppen Amagerbro
thumb_Amagerbro-helhedsplan_tilpasset (1)
Foreningen Fædregruppen Amagerbro ønsker at gøre en forskel for unge fra lokalområdet gennem dialog og positiv voksenkontakt.
BørneBuddies
thumb_0001 (4)
BørneBuddies er et projekt på Professionshøjskolen Metropol, hvor studerende frivilligt hjælper raske børn, der oplever sygdom eller dødsfald i familien.
Powered by SobiPro