danskFlag   engelskFlag 

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Misbrug & afhængighed

I denne kategori finder du tilbud indenfor områderne misbrug og afhængighed. Kategorien er opdelt efter, hvilken form for misbrug og afhængighed, der er tale om, som fx ’Alkohol’, ’Piller og medicin’, ’Sex og afhængighed’ og ‘Stoffer og narkotika’. Under de forskellige underkategorier findes tilbud om rådgivning, væresteder og støttegrupper for pårørende.

Værestedet Fundamentet
Formål: At hjælpe ensomme, hjemløse og misbrugere i deres livssituation, at rådgive dem og give dem værktøjer til at komme videre i livet. At hjælpe med til at give dem nogle sunde værdier, skabe netværk og skabe handlemuligheder.
Frelsens Hærs Herberg Hørhuset
thumb_logo frelsens
Hørhuset er en institution med 64 pladser for enlige hjemløse mænd og kvinder. Er du f.eks. blevet boligløs i forbindelse med personlig og social nedtur, er Hørhuset måske stedet, hvor du kan få den støtte og opbakning, du har brug for i en periode for at komme ovenpå igen.
Smart Recovery
thumb_logo smart
SMART Recovery selvhjælpsgrupper tilbyder gruppeforløb over hele landet for mennesker, der har haft et misbrug, og ønsker hjælp, støtte og inspiration til at håndtere deres afhængighed.
Familieklubben Freja
thumb_familieklub_logo
En klub hvor familier med alkoholrelaterede problemer arbejder sammen om at ændre livsstil henimod en livsstil med mindre alkohol.
Powered by SobiPro