danskFlag   engelskFlag 

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Psykisk sårbarhed

I denne kategori finder du tilbud til psykisk sårbare inddelt i undergrupper, som henvender sig til konkrete problemstillinger. Under kategorien øvrige findes tilbud, som henvender sig mere generelt til psykisk sårbare. Tilbud til folk med asperges, autisme og ADHD findes under målgruppen sygdom.

N.A.B.O. Center Amager
thumb_Åbningstider – N.A.B.O. Center Amager
NABO Centret er et anonymt aktivitets- og samværssted for mennesker som er psykisk sårbare. I NABO er det vigtigt, at skabe nogle trygge rammer for folk, der har brug for et sted at være i hverdagen.
Værestedet DRYS IND
thumb_DRYS-IND-LOGO-e1423853228515
Værestedet DRYS IND er et selvejende værested for voksne, ensomme og sårbare mennesker. Vi lægger vægt på, at Værestedet DRYS IND er åbent for enhver, der blot ønsker sig et alkoholfrit miljø uden registrering. Der er ikke tale om et røgfrit miljø – der må ryges; dog under hensyntag
Bedre Psykiatri Amager
thumb_BP-logo_lilla_Amager_330x258
Bedre Psykiatri - Amager arbejder for at støtte og vejlede pårørende til psykisk sårbare. Vi er en lokalafdeling under Bedre Psykiatri på landsplan.
Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade
LMS gennemfører årligt mere end 4.500 rådgivende og støttende samtaler og aktiviteter. LMS uddanner og vejleder desuden fagpersoner, politikere og andre interesserede til at håndtere problematikkerne omkring spiseforstyrrelser og selvskade.
Frelsens Hærs Herberg Hørhuset
thumb_logo frelsens
Hørhuset er en institution med 64 pladser for enlige hjemløse mænd og kvinder. Er du f.eks. blevet boligløs i forbindelse med personlig og social nedtur, er Hørhuset måske stedet, hvor du kan få den støtte og opbakning, du har brug for i en periode for at komme ovenpå igen.
Smart Recovery
thumb_logo smart
SMART Recovery selvhjælpsgrupper tilbyder gruppeforløb over hele landet for mennesker, der har haft et misbrug, og ønsker hjælp, støtte og inspiration til at håndtere deres afhængighed.
Foreningen Nordlyset
Foreningen er en støtteforening, som arbejder for at sikre rammerne om et 100% brugerstyret værested på Prags Boulevard. Værestedet er en indrettet skurvogn med tilhørende have, og stedet danner en hyggelig social ramme for voksne mænd og kvinder, der på forskellige måder er på kanten af sa
Pakhuset - Frelsens Hær på Christianshavn
thumb_logo frelsens
Pakhusets smukke rum danner rammen om godt fællesskab og byens billigste spisested.
Kofoeds Skole
thumb_Kofoeds Skole
På Kofoeds Skole hjælper vi socialt udsatte mennesker med at hjælpe sig selv til et bedre liv. Hjælp til selvhjælp, kalder vi det.
Stressforeningen
thumb_stressforeningen-logo
Stressforeningen er en uafhængig, non-profit interesseorganisation, som støtter, rådgiver, formidler viden, danner netværk baseret på hjælp til selvhjælp.
«StartPrevious12NextEnd»
Powered by SobiPro