danskFlag   engelskFlag 

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

 

Socialt udsatte

Denne kategori spænder bredt over mange forskellige slags målgrupper som fx ældre, ensomme og handicappede. Ældre har også sin helt egen kategori, hvor specifikke tilbud målrettet ældre kan findes, ligesom handicappede også har sin egen kategori, hvor der er tilbud målrettet til handicappede. 

I denne kategori kan du finde tilbud om besøgstjenester, caféer og væresteder.

Fedtekælderen, Kirkens Korshærs varmestue
Formål: At dække basale behov som mad, bad, rent tøj, omsorg og nærvær. Et dagtilbud til hjemløse, misbrugere, psykisk syge og ensomme.
Nødherberget Den Kolde Næse (Hørhuset)
Formål: At have et kravløst tilbud til hjemløse, som ikke har noget sted at være. At formidle kontakt videre, hvis brugerne ønsker et længerevarende tilbud. At stille en seng og et lille måltid til rådighed for en nat ad gangen.
Frelsens Hærs Herberg Hørhuset
thumb_logo frelsens
Hørhuset er en institution med 64 pladser for enlige hjemløse mænd og kvinder. Er du f.eks. blevet boligløs i forbindelse med personlig og social nedtur, er Hørhuset måske stedet, hvor du kan få den støtte og opbakning, du har brug for i en periode for at komme ovenpå igen.
Smart Recovery
thumb_logo smart
SMART Recovery selvhjælpsgrupper tilbyder gruppeforløb over hele landet for mennesker, der har haft et misbrug, og ønsker hjælp, støtte og inspiration til at håndtere deres afhængighed.
Morning Tears Denmark
thumb_morning t
Morning Tears er en international børnevelgørenhedsorganisation, der arbejder med børn af fængslede eller henrettede. Morning Tears Denmark vil være den førende velgørenhedsorganisation i Danmark, der hjælper udsatte børn hvis forældre er fængslede.
Red Barnet Ungdom Amager
thumb_logo RBU amager
Red Barnet Ungdom Amager har omkring 75 aktive frivillige, der på nuværende tidspunkt hjælper til på lektiecaféer og på projektet Eventyrlig Søndag. Lokalforeningen har ofte sociale arrangementer, faglige oplæg og infomøder med og for de frivillige. RBU Amager arbejder også for at gøre k
Fødevarebanken
FødevareBanken er en non-profit forening, der siden 2009 har modtaget overskudsmad fra fødevareproducenter, landbrug, supermarkeder og grossister og fordelt det blandt organisationer, der arbejder for og med samfundets socialt udsatte.
Foreningen Nordlyset
Foreningen er en støtteforening, som arbejder for at sikre rammerne om et 100% brugerstyret værested på Prags Boulevard. Værestedet er en indrettet skurvogn med tilhørende have, og stedet danner en hyggelig social ramme for voksne mænd og kvinder, der på forskellige måder er på kanten af sa
Pakhuset - Frelsens Hær på Christianshavn
thumb_logo frelsens
Pakhusets smukke rum danner rammen om godt fællesskab og byens billigste spisested.
N.A.B.O. Center Amager
thumb_Åbningstider – N.A.B.O. Center Amager
NABO Centret er et anonymt aktivitets- og samværssted for mennesker som er psykisk sårbare. I NABO er det vigtigt, at skabe nogle trygge rammer for folk, der har brug for et sted at være i hverdagen.
«StartPrevious12NextEnd»
Powered by SobiPro