danskFlag   engelskFlag 

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Læs hvad frivillige og ansatte siger om projektet hos Center Amager

Frivillige hos Center Amager

 CSP 5952

 

 

”Jeg er 23 år. Jeg har en bachelor i filosofi og psykologi, og jeg kunne godt tænke mig at uddanne mig til psykoterapeut. Jeg arbejder frivilligt, fordi jeg synes, det er berigende og udfordrende at møde mennesker i en anden livssituation, og så er jeg tilflytter fra Odense, så det frivillige arbejde er også en god anledning til at møde nye mennesker.” 

                                                                                  - Cecilie

 

 

"Jeg er 63 år. Jeg er på efterløn og kommer fra en stilling som beskæftigelseskonsulent i et jobcenter, hvor målgruppen var ledige med andre udfordringer end ledighed. Jeg arbejder frivilligt i mange sammenhænge, men kunne godt tænke mig at finde noget lokalt her på Amager. Jeg synes frivilligheden, udover at det selvfølgelig er givende at løfte en social opgave, også er en rigtig god måde at holde sig selv aktiv på. Du møder en masse søde mennesker. En win-win situation."

                                                                          -Carsten

 CSP 5967
 CSP 6029

 

 

”Jeg er 43 år og er i gang med at afslutte en master på Københavns Universitet om naturen som ressource i sundhedsfremme og behandling. Her på Center Amager er jeg primært frivillig i sansehaveprojektet. Projektet betyder, at jeg kan bruge min faglighed i en meget konkret og meningsfuld sammenhæng, og så synes jeg også, at jeg får nye og andre perspektiver på virkeligheden i mit møde med beboere og medarbejdere på bostedet. Jeg er simpelthen glad, hver gang jeg tager hjem fra haven på Center Amager.” 

                                                                                       - Marianne

 

Det siger de ansatte om frivilligheden på Center Amager

 

 

”Jeg er 59 år og er ansat på aktivitetsstedet Kompasset på Center Amager. Mit arbejdsområde er primært koncentreret omkring det grønne i vores dejlige have, og så er jeg ansvarlig for det kreative værksted, hvor vi bl.a. maler. Jeg synes, at de frivillige tilfører en rigtig god energi til stedet. De bidrager med nye input og andre måder at anskue tingene på. Det kan man altid bruge.” 

                                                                                        - Susanne

 
 CSP 6014
 CSP 6114

 

 

"Jeg er 35 år. Jeg er fysioterapeut, og jeg har arbejdet i Kompasset, bostedets aktivitetscenter, de seneste 3 år. Jeg er primært ansvarlig for den individuelle træning og for tilbud om livstilsændringer. Jeg synes, det fine ved frivilligheden er, at de frivillige kommer af lyst og med et engagement uden forbehold. De er dejligt fri af de krav og pligter, som vi andre er underlagt og har derfor mulighed for at møde beboerne på en anden måde end vi gør. Det er der klart en kvalitet i.”

                                                                                         - Christine

 Fotos: Lone Israelsen