Skip to main content

Ann elsker at reparere tøj i et fællesskab

Oprettet d. 16. august 2023

Jeg er frivillig i Repair Cafe Amager, fordi jeg elsker at reparere tøj og tekstiler. Jeg elsker at sidde og finde ro i det og finde ud af, hvordan man gør det bedst og gør det smukkest. Jeg reparerer både for mine venner og bekendte og min egen garderobe.

I Repair Cafe Amager er jeg med i et fællesskab, hvor jeg kan biddrage med det, jeg kan, og hjælpe andre folk, lære fra mig og være med til at historiefortælle med det tøj, vi har.

Jeg vil gerne skabe en glæde omkring de ting, vi har i vores garderobe, som er hullede, beskidte eller gamle, men som betyder så meget for os, at de skal blive i vores garderobe, og som vi vil bruge igen.

Jeg reparerer tøj i hånden, mens der er andre, der reparerer på maskiner. Jeg lapper huller og reparerer søm, og nogle gange gør jeg det synligt, andre gange usynligt. Jeg hjælper andre, så hvis de gerne vil prøve en teknik af, viser jeg dem, hvordan de gør.

Vi er med i et fællesskab, som du kan komme og blive en del af – både som frivillig, og hvis du skal have repareret noget. Du kan få dig en kop kaffe og en sludder. Du kan også lære lidt, og du kan være en del af fællesskabet, mens du venter på at få repareret dine ting.

Repair Cafe Amager

Repair Cafe Amager er et reparationsfællesskab, hvor du kan få hjælp til at få repareret dit elektronik eller tøj af frivillige, der har kompetencer med den slags reparationer. De har åbent i Lykkebazaren den tredje lørdag i måneden klokken 12.00-15.00. Repair Cafe Amager arrangeres i samarbejde med Miljøpunkt Amager og Lykkebazaren.

Mød Repair Cafe Amager til Frivillig Fredag den 29. september klokken 16.00-18.00 i Maskinhallen, Sundholmsvej 28A.

 

Fotos: Anders Bentzon - Typer i København

Facebookbegivenhed

Frivillig Fredag-kampagnen er udarbejdet med støtte fra Amager Vest Lokaludvalg og Amager Øst Lokaludvalg