Skip to main content

Foreningshuset Sundholm 8

Sundholm 8 er et lokalt brugerdrevet foreningshus. Som medlem kan din organisation bruge lokalerne til for eksempel møder, foreningsaktiviteter, workshops og kurser.

Enkeltpersoner, netværksgrupper, foreninger eller offentlige aktører, der vil arbejde for foreningens formål, kan blive medlemmer for et lille årligt kontingent.

Det er gratis for medlemmer at bruge lokalerne, og medlemskontingentet gælder også til brug af Maskinhallen til åbne, offentlige arrangementer.

Foreningshuset Sundholm 8 lægger årligt rammerne for omkring 1000 foreningsaktiviteter, så huset summer næsten altid af liv.

Foreninger kan blive kontorbrugere for et årligt kontingent og en kontorpakke – oven i det bliver I en del af et faglig fællesskab, hvor et godt råd og sparring på idéer kun er nogle skridt længere væk.

Sundholm 8 er almennyttig og non-profit, og foreningen støtter og udvikler kulturelle og sociale netværk i lokalområdet.

Sekretariatet for Frivilligcenter Amager varetager den daglige ledelse af huset. Bestyrelsen i foreningen ”Foreningshuset Sundholmsvej 8” varetager den strategiske ledelse.

Foreningen blev stiftet i 2014, og huset har fungeret som foreningshus siden 2015.